• Úvod
  • Školní jídelna
  • Jídelní lístky

Jídelní lístky

Jídelní lístek

18.2. – 22.2.2019

Pondělí

polévka: Selská (obsahuje aler.:1,3,7,9)

hlavní jídlo: Kovbojské fazole s krůtím masem, chléb kmínový, kovářský

nápoj višeň, ovoce (obsahuje aler.: 1,7,9,11)

 

Úterý

polévka: Z rybího filé (obsahuje aler.:1,4,7,9)

hlavní jídlo: Španělský ptáček z vepřového masa, dušená rýže, domácí červená řepa

čaj citrónový (obsahuje aler.: 1,3,6,7,10)

 

Středa

polévka: Staročeská (obsahuje aler.: 1,7,9)

hlavní jídlo: Mrkev s hráškem, vejce vařené, vařené brambory

nápoj ananas, ovoce (obsahuje aler.: 1,3,7)

 

Čtvrtek

polévka: Zeleninová s drožďovými knedlíčky (obsahuje aler.: 1,3,7,9)

hlavní jídlo: Azu po tatarsku z kuřecího masa, tříbarevné těstoviny, kuskus, salát ledový

čaj brusinka (obsahuje aler.: 1,3,7,10)

 

Pátek

polévka: Krupicová s vejcem (obsahuje aler.: 1,3,7,9)

hlavní jídlo: Jitrnicový prejt (mleté maso), kysané zelí, vařené brambory

mošt (obsahuje aler.: 1,3,7,10,12)

 

1. Obiloviny (lepek)  5. Podzemnice olejná    9. Celer  13. Vlčí bob (lupina) 
2. Korýši 6. Sójové boby 10. Hořčice 14. Měkkýši
3. Vejce 7. Mléko 11. Sezamové semena  
4. Ryby 8. Skořápkové plody 12. Oxid siřičitý a siřičitany  

Zpracovala: N. Holíčková, vedoucí kuchařka

Schválila: K. Mecová, vedoucí školní jídelny

 

Jídelní lístek

25.2. – 1.3.2019

Pondělí

polévka: Vývar s těstovinou a bylinkovými nočky (obsahuje aler.:1,3,7,9)

hlavní jídlo: Bratislavské vepřové plecko, houskový, špaldový knedlík

nápoj malina, ovoce (obsahuje aler.: 1,3,7,10)

 

Úterý

polévka: Brokolicová (obsahuje aler.:1,7)

hlavní jídlo: Aljašská treska zapečená s jogurtem a ovesnými vločkami, šťouchané brambory

salát mrkvový s ananasem, čaj hruška-zázvor (obsahuje aler.: 1,4,7)

 

Středa

polévka: Cibulová s bramborem (obsahuje aler.: 1,7)

hlavní jídlo: Hovězí tokáň, semolinové těstoviny, špecle

nápoj zelené jablko (obsahuje aler.: 1,3,7,9)

 

Čtvrtek

polévka: Minestrone (italská rajčatová) (obsahuje aler.: 1,3,7)

hlavní jídlo: Kantonský kuřecí plátek, dušená rýže, rýže THAI, salát z čerstvé zeleniny

čaj šípek (obsahuje aler.: 1,6,10)

 

Pátek

polévka: Z vaječné jíšky (obsahuje aler.: 1,3,7,9)

hlavní jídlo: Strapačky se slaninou a kysaným zelím

čaj se sirupem, ovoce (obsahuje aler.: 1,3,7,10,12)

 

1. Obiloviny (lepek)  5. Podzemnice olejná    9. Celer  13. Vlčí bob (lupina) 
2. Korýši 6. Sójové boby 10. Hořčice 14. Měkkýši
3. Vejce 7. Mléko 11. Sezamové semena  
4. Ryby 8. Skořápkové plody 12. Oxid siřičitý a siřičitany  

 

Zpracovala: N. Holíčková, vedoucí kuchařka

Schválila: K. Mecová, vedoucí školní jídelny

Základní informace

Zřizovatel: MS kraj
IČO: 619 89 274
ZŠ: 596 746 805
ŠD: 734 266 546
E-mail: info@zskptvajdy.cz
  ZSVaj@po-msk.cz
SPC - pro objednání volejte: 596 768 131
E-mail: spc@zskptvajdy.cz
Jídelna: 596 746 804
ID Datová schránka: 53cf73y

Kde nás najdete

Adresa: Kpt. Vajdy 2656/1a, Ostrava-Zábřeh, 700 30

Kalendář akcí

únor 2019
Po Út St Čt So Ne
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28